Skip to main content

Vanuit het bestuur; Nieuwe (hoofd)sponsoren. Infracilities Uitvoering Begeleiding Advies.

By 8 januari 2024Geen categorie
Tijdens diezelfde, drukbezochte nieuwjaarsreceptie van gistermiddag, werden ook onze nieuwe shirtsponsors voor het seizoen 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣/2️⃣0️⃣2️⃣5️⃣ bekend gemaakt.
Op de voorkant van ons prachtige nieuwe shirt prijkt de naam van onze nieuwe, trotse hoofdsponsor: Infracilities Uitvoering Begeleiding Advies.
Bijna 7 jaar geleden werd dit bedrijf opgericht door Angelo Ummels en zijn echtgenote Angela. Een bedrijf dat zich kenmerkt in uitvoering, begeleiding en advies in alles wat te maken heeft met het beheer, onderhoud en nieuwaanleg van de infrastructuur van instellingen en bedrijven. Met veel passie en bevlogenheid werken zij iedere dag aan hun bedrijf. Diezelfde passie en bevlogenheid zien we bij Angelo ook terug als het om deze vereniging gaat. Als jongen van Merkelbeek, zoals hij dat zelf zegt, heeft deze vereniging een plekje in zijn hart weten te veroveren en staat hij onder andere al een aantal jaren als jeugdleider door weer en wind klaar!
Dan onze rugsponsors: op de bovenkant van het shirt prijkt de naam van een sponsor waar we al jaren zaken mee doen. Alle zeildoeken langs ons hoofdveld worden door deze sponsor geproduceerd. Het is een een groeiend familiebedrijf dat zich volledig focust op de promotie van bedrijven en verenigingen. Dit seizoen stonden ze al op het shirt waarmee Roda JC Kerkrade de periodetitel pakte in de Keuken Kampioen Divisie. Laten we hopen dat we een beetje van deze geluksfactor kunnen meenemen voor onze teams. We hebben het natuurlijk over APS Groep.
Tot slot, op de onderkant van ons shirt zien we de naam van Wijkel Groep Fysiotherapie. Deze sponsor in de persoon van Ben Wijkel hangt al een aantal jaar met een zeildoek langs de lijn en is een specialistische praktijk voor fysiotherapie met aanvullende dienstverlening gericht op leefstijl en coaching. Met verschillende praktijken hier in de regio is deze sponsor wel bekend.
Op de foto van links naar rechts bestuurslid Ingmar Renneberg, Sil Theunissen, bestuurslid sponsorzaken, Angela Ummels-Theunissen en Angelo Ummels van hoofdsponsor Infracilities Uitvoering Begeleiding Advies en voorzitter Roy Cornelissen
Nogmaals allemaal heel hartelijk dank voor jullie ondersteuning!
🤝🏻❤🤍
Olympia