Skip to main content

Vanuit het bestuur; Mike Bisschops vertrekt aan het einde van het seizoen bij Schinveld.

By 25 januari 2023Geen categorie

Dit hebben beide partijen in goed onderling overleg besloten.

Nadat Mike werd geproclameerd tot Stadsprins van CCH Hoensbroek bleek dat zijn verplichtingen, die hieruit voortvloeien, in het seizoen 2023/2024 niet te combineren zijn met het hoofdtrainerschap bij onze club.

Zowel bij Mike als bij het bestuur rezen twijfels. Dit is open en eerlijk met elkaar besproken. Mike gaf te kennen dat hij zich volledig wil inzetten voor de club, maar dat dat dus in het nieuwe seizoen niet mogelijk is. Uiteindelijk kwamen beide partijen tot de conclusie dat het voor alle betrokkenen beter is om de samenwerking niet te verlengen en kiest Mike voor een “sabbatical”. Ook de spelersgroep is inmiddels hierover ingelicht.

Om te zorgen voor continuïteit in de drukke periode die tussen nu en carnaval aanbreekt, heeft het bestuur razendsnel geschakeld en is oud-trainer Gerard Zweerink aangesteld als assistent-trainer van Mike. Hij zal de komende vier weken de taken van Mike overnemen wanneer hij verhinderd is. Gerard doet dit met toestemming van zijn vorige club Oranje Blauw’15 en zijn nieuwe club RKMVC. Wij zijn zowel Gerard als beide clubs dankbaar hiervoor.

Mike benadrukt dat hij het bestuur en zijn spelers wil bedanken voor het gestelde vertrouwen en hij zich voor 111% wil inzetten om onze club de eerste titel te schenken in 27 jaar.

Uitgesproken is ook dat dit een gezamenlijke missie is van technische staf, spelers en bestuur: samen strijden voor het kampioenschap!

Het bestuur is inmiddels al in een vergevorderd stadium voor wat betreft de aanstelling van een opvolger voor Mike voor het seizoen 2023/2024. Hierover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie.

Olympia