Skip to main content

Vanuit het bestuur; Maurice van Woerkum nieuwe trainer seizoen 2023-2024

By 27 januari 2023Geen categorie

Maurice van Woerkum met ingang van seizoen 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣/2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ nieuwe hoofdtrainer Schinveld.

Nadat eerder deze week bekend werd gemaakt dat het aflopende contract van onze huidige hoofdtrainer Mike Bisschops niet verlengd werd, heeft het bestuur razendsnel gehandeld in de zoektocht naar een geschikte opvolger.

Na een telefoontje van voorzitter Roy Cornelissen naar Maurice van Woerkum én een persoonlijk gesprek een dag later was de deal rond.

Maurice (42) is geboren in Heerlen. Samen met zijn partner Anja is hij met hun kinderen Rick (24), Kim (21) en Janice (21) woonachtig in Brunssum. In het dagelijks leven is Maurice werkzaam als docent bij het Zuyderland Ziekenhuis.

Zijn carrière als voetballer voerde hem langs achtereenvolgens FC Hoensbroek, Roda JC Kerkrade, VKC’89, RKVV Voerendaal, BSV Limburgia, GSV’28 en weer BSV/Limburgia, waar hij zijn loopbaan afsloot.

Hierna ging Maurice aan de slag als trainer, waarbij hij gedurende 12 jaar jeugdtrainer was van diverse jeugdteams bij BSV Limburgia, 2 jaar jeugdtrainer bij de KNVB O13 en 2 jaar trainer was van het tweede team van BSV Limburgia.

Vanaf het seizoen 2016/2017 staat hij op eigen benen, waarbij hij gedurende drie seizoenen trainer was bij VV Amstenrade en de afgelopen vier seizoenen bij RKVV Wijnandia.

Wij heten Maurice van harte welkom bij onze mooie club, maar eerst wensen we hem natuurlijk nog veel succes en een mooie afsluiting bij zijn huidige club.

En dat geldt uiteraard ook voor onze eigen trainer Mike Bisschops.

Op de foto’s tekent Maurice, in het bijzijn van voorzitter Roy Cornelissen (links) en secretaris John Haest (rechts), zijn arbeidsovereenkomst en poseert het trio met ons prachtige thuisshirt.

#COMEONYOUREDS‼️👊🏻⚽️💪🏼❤️🤍💯🔥🇮🇩

Olympia