Onze hoofdsponsor stelt zich voor:

Wij brengen organisaties en professionals samen

Organisaties helpen hun doelen te bereiken door het vinden van de juiste hoger opgeleide professionals met daadwérkelijk toegevoegde waarde. Dat is waar het om gaat bij Arx Corporate Consultants, en dat is waar wij goed in zijn!

ARX Corporate Consultants bemiddelt voor organisaties en professionals in tijdelijke projecten middels detachering en freelance bemiddeling waarbij we ons voornamelijk concentreren op de vakgebieden ICT en Technische Automatisering.

Voor structurele functies kunt u gebruik maken van ons werving & selectie of detavast traject.

Via ARX Corporate Consultants vindt u altijd precies datgene wat u zoekt. Als organisatie de juiste hoger opgeleide professional voor de tijdsduur die u nodig acht. Als professional de functie die u zoekt binnen een organisatie waarin u zich prettig voelt.

ARX Corporate Consultants: unieke oplossingen voor complexe Resource vraagstukken waarbij professionaliteit en creativiteit voorop staan.

Team ARX Corporate Consultants

Team ARX Corporate Consultants ‘Wij ondersteunen u graag bij de activiteiten waar u hulp bij wenst; van het leveren van tijdelijke specialistische medewerkers tot het opstellen van het functieprofiel of het testen van potentiële medewerkers via een assessment.’

Meer info? Klik hier om direct naar de Arx ICT site te gaan.

hoofdsponsoren