was successfully added to your cart.

Winkelmand

Sjilvend, 25 mei 1941 – 25 mei 2021

Op 25 mei 1941, vandaag dus precies 8️⃣0️⃣ jaar geleden, werd onze mooie club opgericht.

We kennen een rijke historie. Een historie met hoogtepunten en dieptepunten. We kijken vanaf deze plek graag even terug. Terug naar al die mooie momenten: kampioenschappen, promoties, tranen van vreugde, maar ook tranen van verdriet. Verdriet om nederlagen, degradaties en de mensen die ons ontvallen zijn.

RKSV Olympia Schinveld is een begrip. Want welke jongens (en later ook meisjes) zijn er niet groot geworden? Vele talenten hebben hun eerste stappen gezet in het Burgemeester Adams Sportpark.

“Sjilvend” uit is altijd lastig. Zeker ook door de onvoorwaardelijke steun van onze trouwe rood-witte🔴⚪ supporters. Ze zijn er altijd en overal. Ook in uitwedstrijden zijn “we” vaak in de meerderheid. Dit vervult ons met dankbaarheid en trots!

Terugkijken is mooi….denkend aan die kameraadschap, heroïsche derby’s, de sfeer en gezelligheid in de kantine en langs de lijn. Maar laten we niet al te lang terug kijken. We willen en moeten door. Naar de toekomst.

En dat is wat we doen. We willen graag een dikke streep zetten onder de periode van maart 2020 tot nu. Dit seizoen gaat ten einde. Laten we hopen dat bij de start van het seizoen 2021/2022 alles weer wordt zoals het was. Dat we weer kunnen starten met de competitie. Dat de kantine weer open gaat, dat Karl en Jolanda iedereen weer van een heerlijk getapt pilsje kunnen voorzien. Dat we weer overwinningen kunnen vieren, dat we weer kunnen klagen over de scheidsrechter die er helemaal niks van snapt…

We hebben jullie gemist. En we gaan de schade ruimschoots inhalen. Samen met jullie!!!

Wij feliciteren alle leden, vrijwilligers, sponsors en iedereen die “Sjilvend” een warm hart toedraagt met 80 jaar voetbal, plezier, gezelligheid en vriendschap!

Op naar de 💯

#COMEONYOUREDS‼️🔴⚪👊🏻🇮🇩

Olympia