was successfully added to your cart.

Winkelmand

Sinterklaas bezoekt RKSV Olympia Schinveld!

Nog even en het is weer zover! Sinterklaas bezoekt onze kantine! Uiteraard met echte zwarte pieten!

Wanneer: 📅woensdag 27 november 2019
Aanvang: 🕕18.00 uur
Einde: 🕣19.30 uur

Op woensdag 27 november 2019 is voor onze mini’s en F-jes (JO7, JO8 en JO9) en de kinderen jonger dan 9 jaar van onze seniorenleden, het jaarlijkse Sinterklaas feest in de kantine van RKSV Olympia Schinveld.

U kunt uw kind(eren) hiervoor opgeven door het strookje dat op het aanmeldbriefje staat in te leveren bij de desbetreffende jeugdleider of in de kantine. Deze briefjes zijn door de jeugdleiders aan de kinderen/ouders uitgedeeld tijdens de trainingen van deze week. U dient uw aanmelding ⚠️uiterlijk woensdag 13 november a.s. volledig ingevuld in te leveren bij de betreffende jeugdleider of in de kantine.⚠️

Heeft u ondanks al onze inspanningen het aanmeldbriefje gemist of bent u het kwijtgeraakt? Geen paniek, in de kantine zijn nog aanmeldformulieren te krijgen.

➡️Let dus op: deelname is alleen voor leden van RKSV Olympia Schinveld (JO7 t/m JO9) of kinderen jonger dan 9 jaar van onze seniorenleden!⬅️

Om het woordje van Sinterklaas extra bijzonder te maken vragen wij u om antwoord te geven op de vragen in het aanmeldformulier en in een paar regels uw kind te beschrijven (bijvoorbeeld een grappige anekdote).

Natuurlijk zijn de ouders en hun trainers ook van harte welkom!

Met vriendelijke groet,
Activiteitencommissie RKSV Olympia Schinveld

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!