Nieuwe AED voor onze club

By 24 september 2021Geen categorie

Tijdens het EK voetbal van afgelopen zomer hebben we allemaal de verschrikkelijke beelden van Christian Eriksen gezien. Wij zijn ons terdege bewust van de verantwoordelijkheid die wij als vereniging naar onze leden, supporters en bezoekers hebben.

Onlangs is onze sponsor PLUS Muijs gestart met de actie om sponsorpunten voor onze club te sparen. Vanaf het begin van deze actie zijn wij de trotse koploper in de tussenstand en we hopen natuurlijk dat we aan het einde van deze actie nog steeds bovenaan staan.

Tijdens de onlangs gehouden jaarvergadering werd het bij monde van voorzitter Roy Cornelissen al aangekondigd: de opbrengst van de sponsorpunten actie van Plus Muijs zullen wij besteden aan een goed doel: de aanschaf van een AED van Defibrion. Laten we hopen dat we deze niet nodig hebben, maar we nemen graag het zekere voor het onzekere.

Daarnaast zullen onze jeugdtrainers in oktober gaan starten met een jeugdtrainerscursus waarbij ook aandacht wordt geschonken aan het onderdeel “voetbalongelukke” (kleinere blessures), maar zeker ook reanimatie en bediening van onze AED.

Onze dank gaat dan ook uit naar onze trouwe sponsors Bob Muijs en Jill Muijs van PLUS Muijs voor het mogelijk maken van dit alles!

❤️
🤍
Olympia