Skip to main content

Mededeling vanuit het bestuur

By 8 juni 2022Geen categorie

🗣Bestuursuitbreiding!

Nadat we in de afgelopen week al de terugkeer van Patrick Goertzen als bestuurslid jeugdzaken hadden aangekondigd, kunnen we vandaag wederom versterkingen in het bestuur presenteren.

Jullie lezen het goed ja, versterkingen (meervoud dus).
Zowel Piet van Dam als Tybo Leuchter treden toe tot het bestuur van onze vereniging.

Piet is al heel wat jaren actief binnen onze club. Hij begon ooit als jeugdleider (dit seizoen nog steeds actief bij de JO15) en is sinds het begin van dit seizoen leider van het 3e elftal. Daarnaast was Piet de animator achter ons 7×7 45+-team en actief bij ons dames- en veterinnenteam. Piet is ook actief geweest als scheidsrechter en grensrechter bij zowel de jeugd als senioren en is altijd bereid om de helpende hand toe te steken.
Vanaf komend seizoen zal Piet zich gaan bezig houden met de ondersteuning van het wedstrijdsecretariaat van Bas Pluijmackers en daarnaast zal hij de portefeuille van seniorenzaken beheren.

Letterlijk en figuurlijk onze jongste aanwinst is Tybo Leuchter.
Tybo voetbalt sinds de toenmalige Mini-F al bij onze club. Dit seizoen sloot hij na 13 seizoenen het spelen bij de afdeling jeugd af nadat hij ook alle jeugdteams doorlopen heeft. Komend seizoen maakt de jongere broer van international en Ajax speelster Romée, de overstap naar de senioren.
Tybo onderstreept zijn clubliefde door zitting te nemen in het bestuur en de club te helpen. Hij zal zich vanaf komend seizoen bezig gaan houden met de portefeuille activiteiten. Aangezien Tybo niet “vies” is van een feestje hebben we hier alle vertrouwen in.

Piet en Tybo, hartelijk bedankt voor jullie hulp.
We wensen jullie heel veel succes, maar vooral ook heel veel plezier toppers!â€ïžđŸ€đŸ™ŒđŸ»

Olympia