was successfully added to your cart.

Winkelmand

Bestuurswissel bij RKSV Olympia Schinveld

By 24 november 2020Geen categorie
Bestuurswissel🔁 bij RKSV Olympia Schinveld
Sinds 1989, dus ruim 31 jaar was Johanna Reubzaet onafgebroken verbonden als secretaris van onze vereniging.
Mede voor deze verdiensten ontving ze een Koninklijke Onderscheiding, waarop ze tot op de dag van vandaag ontzettend trots is.
Enige tijd geleden kondigde Johanna aan dat het voor haar tijd is geworden om het stokje over te dragen aan de jongere generatie.
Gelukkig blijft Johanna bestuurlijk actief. Ze zal het wedstrijdsecretariaat van de afdeling jeugd blijven voortzetten.
Wij willen Johanna, de “moeder” van onze vereniging, ontzettend bedanken voor al het werk, haar hulp en onvoorwaardelijke steun waarop de vereniging in de afgelopen drie decennia heeft mogen rekenen❤️🤍
In onze zoektocht naar een geschikte opvolger voor Johanna, kwamen we uit bij Kim Heerings.
Kim is 39 jaar en samenwonend met haar partner Heribert in Brunssum.
Het samengestelde gezin heeft vier kinderen, waarvan Maartje, de dochter van Kim, verdienstelijk actief is bij onze JO12.
In het dagelijks leven is Kim werkzaam bij Wiertz Personeelsdiensten als inhouse intercedente bij GaiaZOO.
Wij zijn ontzettend bij met het toetreden van Kim tot het bestuur. Heel veel succes, maar vooral ook heel veel plezier Kim❤️🤍
Een aantal maanden geleden gaf ons bestuurslid sponsorzaken, Ingmar Renneberg aan dat hij aan het eind van dit jaar zijn portefeuille beschikbaar stelt. Ingmar merkte aan zichzelf dat hij de absolute drive om er vol voor te gaan in zijn functie als een tijdje mist.
Feitelijk bedoelt hij hiermee dat zijn “missie” is geslaagd en het tijd is geworden voor nieuw, vers bloed. Iets wat onontbeerlijk is voor deze functie.
Ook Ingmar willen we natuurlijk enorm bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de club. Mede door zijn enthousiasme en drive op het gebied van reclamebanners, uniformiteit op het gebied van kleding en de gehele uitstraling van de vereniging, staat de club waar we nu staan❤️🤍
De opvolger van Ingmar liet niet lang op zich wachten.
Sil Theunissen, 26 jaar en samen met zijn partner Simone, woonachtig in Schinveld. In februari verwachten zij hun eerste kindje.
In het dagelijks leven is Sil werkzaam als commercieel medewerker bij Collé Rental & Sales.
En Sil is natuurlijk een kind van de club. Als voetballer heeft hij alle jeugdteams doorlopen waarna hij nog een korte periode bij de senioren actief was. Daarnaast is Sil al een aantal jaren jeugdleider, lid van de activiteitencommissie, een van de steunpilaren van Olympia’s Voetbal Dagen (OVD) en ook actief geweest als sponsor.
Heel veel succes, maar vooral ook veel plezier Sil❤️🤍
Overigens zal een en ander pas geformaliseerd kunnen worden op het moment dat er weer een algemene ledenvergadering plaats kan vinden.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!