was successfully added to your cart.

Winkelmand

🗣Transfernieuws🔁✅❎ (nieuwe spelers)

Naast het afscheid van een drietal spelers, verwelkomen we ook drie nieuwe🆕 spelers komend seizoen.

Allereerst keeper🧤 Nick Frohlichs. Nick is geen onbekende in het amateurvoetbal. De 28-jarige praktijkmanager van Dentteam in Brunssum, verdedigde jarenlang het doel van onze buren van VV de Leeuw. Nadat een eerdere flirt over en weer niet tot een transfer heeft geleid, maakt Nick dan nu toch de overstap naar onze mooie club. Naast zijn ervaring staat Nick ook bekend als een keeper die goed kan meevoetballen en ook tijdens de wedstrijd een actieve en coachende rol heeft. Van harte welkom bij onze mooie club Nick! We wensen je heel veel succes, maar vooral ook veel plezier!

Ook Cas Dols maakt de overstap naar Schinveld.
De 22-jarige, boomlange (1,96 meter) centrale verdediger komt over van 5e klasser VV Amstenrade. In het dagelijks leven studeert Cas HBO commercieel management aan Zuyd Hogeschool in Sittard. Ook voor jou van harte welkom en heel veel succes en plezier bij onze club Cas!

Tot slot nog een “tropische verrassing”:
Samen met Nick komt ook Carlos Alberto Berrocal Cepeda over van VV de Leeuw. Omdat zijn echte naam te lang en teveel een mond vol is, dopen wij hem Carlos Alberto (en wees eerlijk: een prachtige voetbalnaam, toch?)
De 25-jarige Spanjaard is werkzaam als tandarts bij onze sponsor Dentteam in Brunssum. Carlos kan zowel als verdedigende middenvelder én als centrale verdediger uit de voeten.
In Spanje kwam hij uit voor Ciudad Real FC, Club Deportivo Ciudad Real en Union Deportivo Carrión.
Bienvenido Carlos!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!